Grecia a deschis prima scorul, dupa doua minute de joc, prin Konstantinos Genidounias Ungaria egaland dintr-un om in plus fructificat de Balazs Erdelyi. Cu mai putin de doua minute inainte de pauza Norbert Hosnyanszky isi aduce echipa in avantaj cu un gol superb inscris din intoarcere.

Repriza a doua a inceput tot cu un gol marcat de greci: Fountoulis egaleaza dintr-o superioritate numerica (2-2) dar Ungaria trece din nou in fata pe tabela de marcaj gratie reusitei lui Marton Vamos. Grecia reactioneaza insa prin Genidounias care puncteaza din om in plus, pentru ca tot el inscrie pentru 4-3. Golul egalizator al gazdelor vine dupa un sut al lui Gor-Nagy,, mingea trimisa de el lovindu-l pe portarul grecilor si intrand in poarta, apoi cu 5 secunde inainte de pauza Harai inscrie din centru pentru 4-5.

La reluarea jocului, ungurii se desprind la doua goluri de adversari dupa reusita lui Marton Vamos din superioritate numerica (4-6). Grecii au ghinion suturile lor lovind de patru ori bara portii lui Nagy dar nici Ungaria nu reuseste sa inscrie desi a avut posesia de trei ori la rand. Repriza a treia se incheie astfel cu un singur gol inscris de ambele parti.

La inceputul ultimei parti a meciului, Norbert Hosnyanszky duce scorul la 7-4 pentru Ungaria care, la adapostul celor trei goluri avantaj, devine mult mai sigura in joc. Grecii nu reusesc de mai bine de 19 minute sa inscrie, nici macar din superioritate numerica, ultima reusita a meciului fiind totusi a lui Fountoulis cu 2 secunde inainte de fluierul final.

Campionatul Mondial – Budapesta 2017

Turneul masculin

Joi 27 Iulie

Semifinale

Grecia – Ungaria 5-7 (1-2, 3-3, 0-1, 1-1)

Grecia: Konstantinos Flegkas, Konstantinos Genidounias 3,  Evangelos Delakas, Georgios Dervisis, Ioannis Fountoulis 2, Marios Kapotsis, Kyriakos Pontikeas, Kanakakis Argyropoulos, Konstantinos Mourikis, Christodoulos Kolomvos, Alexandros Gounas, Angelos Vlachopoulos, Emmanouil Zerdevas. Antrenor: Theodoros Vlachos.

Ungaria: Viktor Nagy, Bela Torok, Krisztian Manhercz, Gergo Zalanki, Marton Vamos 2, Norbert Hosnyanszky 2,  Adam Decker, Miklos Gor-Nagy 1, Balazs Erdelyi 1, Denes Varga, Tamas Mezei, Balazs Harai 1, Attila Decker. Antrenor: Tamas Marcz.

Arbitrii: Sergey Naumov (Rus) si Francesc Buch (Esp)

Superioritati numerice: Grecia 2/11 si  Ungaria 2/11

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.