Patru minute si 40 de secunde fara gol in startul celei de-a doua semifinale. Andrija Prlajnovic deschide scorul pe tabela de marcaj din superioritate numerica, prima a sarbilor, in timp ce croatii rateaza un om in plus si o dubla superioritate. Sandru Sukno reuseste egalarea in ultima secunda a reprizei din om in plus (1-1).

Repriza a doua incepe tot cu un gol marcat de Andrija Prlajnovic si tot din superioritate numerica, iar dupa ce croatii rateaza un om in plus, campioana olimpica beneficiaza de o tripla superioritate pe care o fructifica Stefan Mitrovic (3-1). Croatia inscrie prin Luka Loncar apoi Buslje egaleaza la 3. Serbia rateaza pentru prima data un om in plus dar Andrija Prlajnovic il fructifica pe urmatorul inscriind al treilea sau gol si al 4-lea pentru Serbia. Cu 48 de secunde inainte de pauza mare, Sandro Sukno inscrie din om in plus si egaleaza la 4, Serbia reactioneaza prin Dusko Pijetlovic, care inscrie tot din superioritate numerica (5-4,, pentru ca din nou Croatia sa egaleze cu un gol marcat de Buslje, din om in plus, cu 2 secunde inainte de pauza mare.

Primul atac din sfertul al treilea il are Croatia dar il rateaza, in timp ce Filipovic trimite mingea in bara pentru Serbia. La primul om in plus al reprizei, Dusko Pijetlovic il invinge pe Bijac si face 6-5 pentru Serbia. Nici Croatia nu rateaza prima superioritate, Sandro Sukno punctand pentru 6-6. Jucatorii lui Dejan Savic reusesc din nou sa inscrie din om in plus prin Randelovic, Croatia egaleaza tot din superioritate prin Jokovic (7-7).  Prlajnovic e de neoprit si inscrie pentru Serbia din intoarcere (8-7) iar la urmatoarea faza Vukicevic face 8-8 din om in plus. Mitrovic fura mingea croatilor si Andrija Prlajnovic inscrie al 5 lea sau gol (9-8). In ultima secunda Croatia primeste penalty si Jokovic inchide repriza (9-9).

Repriza a patra incepe cu un nou gol al lui Andrija Prlajnovic, al 6-lea, inscris pe contraatac dupa ce Gojko Pjetlovic a aparat sutul croatilor, insa Luka Loncar restabileste din nou egalitatea la urmatoarea faza (10-10). Cu 4’51” inainte de final, Ante Vukicevic fructifica un om in plus si isi aduce pentru prima data echipa in avantaj. La urmatoarea faza Serbia rateaza un nou om in plus si da posibilitatea adversarilor sa se distanteze dar nu o fac. Dusan Mandic in schimb inscrie pentru 11-11. Croatia trece din nou in fata dupa un gol din om in plus inscris de Maro Jokovic (11-12), in timp ce sarbii rateaza un om in plus. Cu un minut inainte de final, Savic cere time-out insa atacul se termina fara gol. Serbia mai are trei secunde din meci si om in plus dar nu mai poate face nimic si incheie invinsa partida. Pentru prima data din 2014, Serbia nu va mai lupta pentru un trofeu. In finala, Croatia va intalni reprezentativa gazdelor, Ungaria.

Serbia – Croatia  11-12 (1-1, 4-4, 4-4, 2-3)

Serbia: Gojko Pijetlovic, Dusan Mandic 1, Viktor Rasovic, Sava Randelovic 1,  Milos Cuk,  Dusko Pijetlovic 2, Nemanja Ubovic, Milan Aleksic, Nikola Jaksic, Filip Filipovic, Andrija Prlainovic 6, Stefan Mitrovic 1, Branislav Mitrovic. Antrenor: Dejan Savic.

Croatia: Marko Bijac, Marko Macan, Loren Fatovic, Luka Loncar 2, Maro Jokovic 3 ( 1 pen), Ivan Buljubasic, Ante Vukicevic 2,  Andro Buslje 2, Sandro Sukno 3, Ivan Krapic, Andelo Setka , Javier Garcia Gadea  Ivan Marcelic. Antrenor: Ivica Tucak.

Arbitrii: Steven Rotsart (SUA) si Adrian Alexandrescu (Rou)

Superioritati numerice: Serbia 7/13 si Croatia 8/14

Penalty: Croatia 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.