Dupa ce a castigat 5 trofee cu Steaua Rosie, inclusiv Liga Campionilor in  2013, Prlainović a semnat un contract pe doi cu Pro Recco. ”Clubul are ambitii mari pentru sezoanele urmatoare si sunt fericit sa-mi continui cariera la Recco in aceste circumstante” a declarat Andrija Prlainović care pleaca de la Steaua Rosie Belgrad dupa doua sezoane de exceptie: ”Am castigat 5 trofee importante dar pentru sezonul urmator obiectivele clubului nu sunt foarte clare astfel ca am decis sa plec.” In aceste zile de la campioana Serbiei a plecat si stangaciul Boris Vapenski care va evolua in sezonul viitor in Ungaria, la campioana  ZF-Eger.

Prlainović a evoluat la Recco in sezonul 2011-2012 in care a castigat Liga Adriatica, campionatul Italiei si trofeul Euro Ligii.

Andrija Prlainović, alaturi de coechipierul sau de la nationala, centrul Dusko Pijetlovic,  detine un  record unic de trei trofee cucerite la rand, cu trei echipe diferite, in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa, Liga Campionilor (Partizan ’11, Pro Recco ’12 si Steaua Rosie Red ’13).  In sezonul viitor cei doi ar putea redeveni colegi de club, Recco fiind interesata de a-l readuce la echipa si pe Dusko Pijetlovic. Conform presei din peninsula, campioana Italiei s-a inteles si cu un alt international sarb, Filip Filipovic ( component al formatiei Radnicki Kragujevac).

filip filipovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.