Fostul stangaci al nationalei Romaniei a semnat cu gruparea din Ghencea un contract pe doi ani de zile obiectivul principal fiind castigarea campionatului.

Decizia de a renunta la postul de antrenor la clubul Dinamo am luat-o la sfarsitul saptamanii trecute . Am asteptat insa revenirea in tara a presedintei clubului Dinamo, doamna Elisabeta  Lipă pentru a-i comunica dansei in primul rand decizia mea. Am pus mult suflet si la fel de multa pasiune, dar am considerat ca nu mai puteam gestiona situatia, din cauza problemelor financiare aparute, a incertitudinii care plana asupra echipei si lipsa unui plan clar, de viitor” a spus Andrei Iosep care a adaugat ca nu se astepta sa fie sunat de cei de la Steaua. „A fost o surpriza pentru mine sa primesc telefonul Stelei. M-am bucurat ca munca pe care am depus-o cu echipa Dinamo in sezonul recent incheiat,a fost apreciata si de altii si are ca rezultat, ca un club ca Steaua sa aiba incredere in mine in a conduce un proiect profesionist si ambitios asa cum mi-a fost prezentat„.

Andrei Iosep va incepe propriu zis programul de pregatire pentru noul sezon cu jucatorii ros-albastrii la sfarsitul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.