Dinamo a plecat cu toate punctele de la Brasov dupa dubla cu formatia Corona Sportul Studentesc, din etapa a 7-a a Superligii Nationale. Dupa ce a castigat primul joc cu 11 la 9, echipa antrenata de George Georgescu s-a impus duminica la limita, scor 9-8.

Meciul a avut un start echilibrat, la finalul primelor 8 minute de joc scorul fiind egal 1-1., pentru ca la pauza mare oaspetii sa se desprinda la trei goluri de adversari (3-6). Alb-rosii au pastrat avantajul de pe tabela de marcaj si inainte de ultima parte (5-8), pentru ca, dupa ce Dinamo a mai punctat o data in repriza a 4-a, Corona sa apropie la un singur gol pe tabela de marcaj cu 1’29” inainte de fluierul final. Din nou cel mai bun marcator al formatiei Dinamo, a fost Tudpr Fulea cu trei goluri, in timp ce  Vlad Georgescu, Oanta Nicolae si Andrei Balakriev au inscirs cate doua goluri fiecare.

In urma acestor victorii, Dinamo termina turul de campionat pe locul trei in clasament, cu 30 de puncte, Corona Sportul ramane pe 4, cu 24 de puncte.

SUPERLIGA NATIONALA 2016 – 2017

Etapa a 7-a

Sambata 17 decembrie

Corona Sportul Stud – Dinamo Buc 8-9 (1-1, 2-5, 2-2, 3-1)

Sportul: Razvan Moraru, Itul Octavian, Vlad Georgescu 2, S. Constantinescu, Andrei Draghici, Alex. Georgescu, Adrian Stan, Adrian Vlasceanu 1, Rurua Zurab 1, Oanta Nicolae 2, Nino Blazevic, Andrei Balakriev 2, Cosmin Georgescu, Vlad Tampa. Antrenor: Aurelian Georgescu

Dinamo: Nenciu Berttini, Radu Buica, Adrian Enescu 1, Tudor Fulea 3, Vlad Dragomirescu 1, Cristian Calin 2, Alexandru Matei, Demeter Szilard 1, Alexandru Sfarle, Marian Constantin, Ionut Vrinceanu 1, Nenciu Berttini, Alex Simion, David Bota. Antrenor: George Georgescu

Arbitrii: Adrian Alexandrescu si Mihnea Alexandrescu

Superioritati numerice: Corona Sp. 6/0 si Dinamo 7/3

Penalty-uri: Corona Sp. 2/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.