Finala nu a fost foarte spectaculoasa, cu doar 8 goluri inscrise de ambele parti, si asta dupa ce ambele echipe au jucat defensiv bine. Doar reusitele individuale din atac au putut face diferenta in partida de astazi. Primele 8 minute ale intalnirii au fost echilibrate, cele doua echipe inscriind cate un gol. Cu un Gojko Pijetlovic in zi de gratie, proaspatul campion european cu Serbia reusind sa inchida poarta echipei sale, CSM Digi Oradea s-a desprins in repriza a doua de adversari, prin reusitele lui Roland Szabo si Mihnea Chioveanu (1-3).

Campioana Romaniei si-a pastrat avantajul de doua goluri pana la finalul intalnirii dupa ce  sferturile 3 și 4 s-au încheiat nedecis. La fel ca si in prima repriza, atât orădenii cât și bucureștenii au inscris cate o data fiecare.  De remarcat ca din 14 situatii de  om in plus (7-CSM si 7-Steaua) doar ros-albastrii au punctat prin Murisic, in ultimul minut de joc.

Kalman Kadar (antrenor CSM Digi Oradea):”Vreau sa felicit echipa. Mai ales apararea noastra, in frunte cu Gojko Pijetlovic, care a facut un meci senzational si a inchis poarta. Totodata ii felicit si pe liderii echipei care au avut un mare spirit de lupta si au reusit sa-i adune in jurul lor pe ceilalti baieti. Impreuna am reusit sa castigam”

Andrei Iosep (antrenor Steaua): „Au fost mult mai buni ca noi. Au facut un meci perfect in aparare. Atacantii nostrii au fost, din pacate, neinspirati astazi. Am ratat foarte multe suturi. Nu poti sa ai pretentii sa castigi un meci cand inscrii doar trei goluri. Am pierdut o bătălie. …continuam razboiul”

Gojko Pijetlovic (portar CSM Digi Oradea): „Fiecare trofeu ma face fericit.Mai ales cand joc cu prietenii mei din Romania. Cu toata echipa sunt in relatii bune si ma bucur ca s-a vazut acest lucru astazi in bazin. Este important ca am castigat. Dar trebuie sa uitam repede aceasta victorie si sa mergem mai departe. Ne asteapta un campionat mult mai greu dupa ce am pierdut ambele meciuri cu Steaua acasa. Avem si cele patru meciuri cu Dinamo si cu Sportul, la Brasov. Acum incepe perioada grea de sezon dar cred ca o sa castigam toate meciurile Toti stim care este obiectivul nostru, sa castigam campionatul, dar o sa fie foarte greu, mai ales daca incepe play-offul la Bucuresti.”

Finala Cupei Romaniei

Brasov, 07.02.2016

CSM Digi Oradea – Steaua 5-3 (1-1, 2-0, 1-1, 1-1)

CSM Digi: Gojko Pijetlovic, Szabo Roland 1, Tiberiu Negrean 2, Dusan Markovic, Mihnea Chioveanu 1, Alex Popoviciu, Ramiro Georgescu,  Vojslav Cupic 1, Andrei Creţu, Viktor Kovats, Mihnea Gheorghe, Bogdan Remes, Gheorghe Dunca (suspendat). Antrenor: Kadar Kalman

Steaua: Mihai Dragusin, Djordje Filipovic, Petru Ianc 1, Nicolae Diaconu, Daniel Teohari, Andrei Busila 1, Nikola Murisic 1, Pavel Popescu, Daniel Robu, Alexandru Ghiban, Dimitri Goanta, Dragos Stoenescu, Alex Bowen. Antrenor: Andrei Iosep

Arbitrii: Mihnea Alexanrescu si Alex Mustata

Superioritati numerice: CSM Digi Oradea 7/0 si  Steaua 7/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.