“Am luat o decizie dificila, dar este cea corecta”. Asa a comentat Nikola Janovic ecizia de a se retrage din activitatea sportiva imediat dupa cucerirea medaliei de argint la europenele de la Belgrad, fara a mai ajunge sa joace la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucatorul de 35 de ani  si-a motivat decizia sa intr-o conferinta de presa sustinuta astazi la Podgorica.

“Nu este o decizie neasteptata, ma gandeam la ea dinainte de Campionatele Europene – a declarat Janovic -. Am avut dificultati la antrenamente iar cand un sportiv simte acest lucru, atunci este momentul sa spuna stop”. “Am dat pentru Muntenegru maximum – a mai spus Nikola – pana la ultima  picatura de energie. Acum aceasta echipa este pe maini bune. Este formata dintr-un grup de luptatori. Gojkovic? Imi pare rau, dar si el a fost un jucator de top si a inteles situatia mea”

Janovic a mai multumit coechipierilor, presei si suporterilor (“muntenegrenii sunt cei mai buni din lume”), afirmand ca aurul cucerit la Europenele de la Malaga, in 2008, a fost cel mai important moment din cariera sa. “Ce o sa fac acum? Pentru moment vreau sa ma odihnesc, dupa aceea mi-as dori sa raman in polo si sa dau o mana de ajutor sportului muntenegrean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.