Dupa Nikola Janovic, un alt jucator de top international isi anunta retragerea din activitate la finalul sezonului. Este vorba de Peter Biros, unul dintre cei mai buni jucatori ai Ungariei, triplu campion olimpic. Jucatorul a declarat ca isi va incheia cariera de jucator la finalul turneului Final Six din Champions League organizat la Budapesta, formatia la care evolueaza, Eger, fiin organizatoarea competitiei.

Biros, care in luna aprilie va implini 40 de ani, a facut istorie in poloul maghiar si internazional. Pe langa cele trei titluri olimpice, care l-a inclus in Hall of Fame alaturi de alti 5 coechipieri si antrenorul Kemeny, in cariera a cucerit tot ce mai era e cucerit: printre altele, un aur mondial (Barcelona 2003), un titlu european (Florenta 1999), Liga Campionilor (cu Honved, in 2004), 5 campionate ale Ungariei si un campionat al Iugoslaviei (cu Becej).

Biros a fost nominalizat jucatorul anului 2008 in Europa si de 5 ori Jucatorul Anului in Ungaria.  Clubul Eger a anuntat deja ca din sezonul urmator Biros va prelua banca tehnica a echipei feminine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.