Marius, felicitari, era timpul sa iesi si tu in evidenta la acest Campionat European. Cum a fost la penalty-uri?

Nemtii sunt recunoscuti pentru taria lor de caracter si pentru faptul ca lupta pana la ultima secunda. Au revenit in meci de la 3-6 si au ajuns apoi sa inscrie de sase ori primind un singur gol. Apoi ne-au mai egalat si in ultima secunda. Eu tot ce pot sa spun e ca am intrat in poarta si am vrut sa dau tot ce am mai bun pentru echipa mea si ma bucur ca am reusit sa castigam acest meci in final.

Ai avut totusi emotii la penalty-uri?

Va dati seama, ca au fost emotii destul de mari, dar am incercat sa imi pastrez calmul si sa fac exact ceea ce am stiut ca trebuie sa fac.

Dar la ultima lovitura care a fost repetata?

Acolo a fost un moment destul de critic pentru ca, dupa parerea mea, jucatorul lor a avut destul de multe emotii. Stia ca acea ratare ar fi insemnat si meci pierdut si cred ca a ales sa traga la siguranta. Emotiile au fost mari de ambele parti.

Acum continuati  lupta pentru locul 9, un loc care garanteaza biletele pentru turneul preolimpic. 

Bineinteles ca vom lupta pana la final. Este obiectivul nostru sa mergem la turneul preolimpic si vrem sa demonstram ca in acest turneu puteam sa obtinem o clasare mult mai buna chiar daca am pierdut acel meci cu Grecia din optimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.