La fel ca si in urma cu 2 ani, la europenele de la Budapesta, jucatorii lui Dejan Stanojevic au inceput mai greu partida si timp de doua reprize s-au vazut tinuti in sah de georgieni, care au profitat si de greselile din atacul nostru. La pauza mare scorul intre cele doua echipe a fost egal 4-4. In a doua jumatate a meciului tricolorii au inceput sa fie mai agresivi si au reusit sa se desprinda de adversari gratie unui sfert al treilea foarte bun, in care au punctat de 5 ori si au primit un singur gol. Nici in ultima repriza georgienii nu au mai reusit sa tina ritmul cu romanii care au incheiat partida cu un avantaj de 6 goluri.

Mihnea Gheorghe a fost cel mai eficient dintre tricolori el inscriind de patru ori in poarta Georgiei: „Intodeauna inceputul este cel mai dificil, pana ne intram in ritm. Ne cunoastem valoarea si stiam ca putem sa ii invingem pe georgieni. Am avut si un pic de nesansa la inceput de meci, cu multe ratari in primele doua reprize si am mai luat si cateva goluri usoare. Dupa aceea am inceput sa ne facem jocul nostru incet, incet si am reusit sa fructificam ocaziile pe care le-am avut. Apararea a mers foarte bine, cu exceptia a doua-trei goluri pe care puteam sa le evitam. Ne bucuram ca am debutat cu o victorie si avem un moral bun pentru meciurile care urmeaza. Ma bucur ca am reusit prin golurile pe care le-am marcat sa imi ajut echipa„.

https://www.youtube.com/watch?v=lPlQ6-IHFE0

Georgia – Romania 6-12 (1-2, 3-2, 1-5, 1-3)

Georgia:Shubladze, Kavtaraze, Tsrepulia 2, Elez 1, Bitaze Jelaca, Khvedeliani, Bagaturia 2, Rurua 1, Gegelashvili, Jakhai, Imnaishvili, Strujic. Antrenor: Jovan Popovic

Romania: Dragos Stoenescu, Cosmin Radu 1, Tiberiu Negrean 3, Mihnea Gheorghe 4, Nicolae Oanta, Andrei Busila 1, Daniel Teohari 2, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanta, Roland Szabo, Alexandru Ghiban 1, Alex Popoviciu, Marius Tic. Antrenor: Dejan Stanojevic.

Superioritati: Georgia 8/3 si Romania 9/4

Arbitrii: Mario Dalli (MLT) si F.Xavier Buch (ESP)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.