Jucatorii prezenti la Istanbul sunt: Tudor Popescu si Marius Tic (portari), Victor Antipa, Alexandru Vatrai, Daniel Teohari, Pavel Popescu, Tuor Fulea, David Bota, Vlad Georgescu, Nicolae Oanta, Antonio Alexandrescu, Adrian Cretu, Roland Szabo, Istvan Szabo si Bogdan Remes. Din delegatie mai fac parte antrenorii Florin Turcu si Adrian Vamos

Edwuard Andrei cat de util este acest turneu, mai ales pentru juniori?

Intr-adevar este un turneu al seniorilor, la care din motive tehnice s-a preferat sa se faca o combinata intre juniori si seniori. Asta pentru ca la acest turneu participa si Georgia care este un adversar direct pentru seniori la europene. Eu zic ca pentru  noi cei de la juniori este un turneu benefic pentru ca putem sa vedem unde suntem dupa patru luni de pregatire si cred eu ca o sa facem fata cu succes la acest turneu.

Va fi si un test pentru tine ca antrenor. Practic sunt primele meciuri oficiale ca tehnician al nationalei de juniori.

Da, este primul meu turneu ca antrenor al nationalei. Sper sa fie un test pe care sa-l trec cu brio. O sa incerc sa imi fac treaba cat mai bine, sa iesim cu capul sus din acest turneu chiar daca este unul de seniori. Dar, dupa cum i-am vazut eu pe jucatori la antrenamente, cred ca o sa facem o figura frumoasa.
Memorialul İbrahim Sulu
Istanbul, Turcia – 28-30 decembrie 2015

Programul turneului:

Luni, 28 Decembrie:

18.30: Olanda – Romania
20.00: Turcia – Georgia

Marti, 29 Decembrie:

18.30: Romania – Georgia
20.00: Turcia – Olanda

Miercuri, 30 Decembrie:

12.00: Georgia – Olanda
13.30: Turcia – Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.