Italiencele au inceput foarte bine jocul si au condus cu 2 la 0 prin reusitele lui Cottisi si  Emmolo. Gazdele au echilibrat apoi disputa egaland prin Bujka si Keszthelyi din penalty, dar tot Italia a intrat in avantaj la prima pauza, Garibotti inscriind din superioritate numerica. In repriza a doua, pressingul ’Ungariei a dat roade. Adversarele au fost fortate  sa finalizeze de la distanta si au inscris doar de doua ori, in schimb jucatoarele antrenate de Meresz au punctat de cinci ori preluind  conducere pe tabela de marcaj (7-5). Setterosa nu a cedat si a terminat sfertul al treilea la egalitate (7-7). In ultima repriza, Ungaria a profitat de doua erori consecutive ale adversarelor si a preluat conducerea pe tabela de marcaj (9-7), Di Mario a redus din diferenta. insa unguroaicele au primit un penalty,pe care l-a transformat Bujka in minutul  6’20 , scor 10-8 pentru Ungaria. Italia, inca detinatoare a titlului european, pina la finala dintre Olanda si Spania, a sperat pina la final ca poate egala din nou. Garibotti a punctat pentru (10-9) dar golul  de  10-10 nu a mai venit, astfel ca bronzul a fost  castigat  de Ungaria.

UNGARIA-ITALIA 10-9 (2-3; 5-2; 0-2; 3-2)

Ungaria: Bolonyai, Czigany, Antal 3, Szucs 1, Takacs, Kisteleki D. 1, Kisteleki H., Keszthelyi 2, Toth, Bujka 2, Csabai, Illes 1, Gangl. Antrenor. Meresz.

Italia: Gorlero, Radicchi, Garibotti 2, Queirolo, Motta, Aiello, Di Mario 2, Bianconi 3, Emmolo 1, Palmieri, Cotti 1, Frassinetti, Teani. Antrenor. Conti.

Arbitri: Dutilh Dumas (Ned) si Teixido (Esp).

Superioritati numerice: Ungaria 5/11 si  Italia 5/13.

Penalty-uri: Ungaria 3/4 si Italia –

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.