Federatia Internationala de Natatie a amanat turneul preolimpic de la Rotterdam, programat sa se desfasoare in perioada 22-29 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Noua perioada de desfasurare a competitiei este 31 mai – 7 iunie, iar pe 30 aprilie se va decide dacă turneul va rămâne la Rotterdam sau va fi repartizat unei alte federații naționale.

In aceeasi perioada insa este programat turneul Final Eight al Ligii Campionilor, mai exact intre 4 si 6 iunie la Recco, in Italia.

Fina a amanat deja turneul preolimpic feminin, programat la Trieste in perioada 8-15 martie, pentru luna mai (17-24).

Totodata, meciurile din Liga Mondiala, atat la masculin, cat si la feminin,  au  fost amanate pentru lunile  Septembrie/Octombrie 2020.

Len a amanat deja competitiile de polo programate in urmatoarele saptamani.

Cele 4 meciuri retur din sferturile de finala ale Euro Ligii la feminin, de asemenea ar putea fi amanate si turneul final 4 al LEN Trophy (17-18 Aprilie) si turneul final al Euro Ligii (24-25 Aprilie)

Turneele de calificare pentru Campionatul European U19 care trebuia sa se desfasoare intre 3 si 5 Aprilie 2020 la Istanbul (TUR), Netanya (ISR), Manchester (UK) si Malta (MLT) ar putea fi reprogramate pentru luna Mai

Meciurile din runda a 11-a din grupele Champions League, programate pentru 10 si 11 Aprilie 2020, la fel si partida din ziua a 10 (Ferencvaros HUN v Pro Recco ITA) si returul din semifinala Euro Cup dintre Eger (HUN) si Brescia (ITA).

Nationala Romaniei se intoarce astazi din Germania unde a participat la un patrulater alaturi de Germania, Muntenegru si Georgia.

În primul meci la turneul de la Hamburg, România a pierdut cu Germania, scor 9-10, în al doilea cu Muntenegru, scor 12-17, in timp ce ieri a fost invinsa de Georgia cu 9-15.

România a primit şansa de a lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce Argentina s-a retras.

La turneul preolimpic, tricolorii au fost repartizati în grupa B, cu Croaţia, Olanda, Franţa, Germania şi Rusia, în timp ce în grupa A vor juca Georgia, Turcia, Canada, Brazilia, Muntenegru şi Grecia.

La turneul final sunt deja calificate Serbia, Italia, Spania, Ungaria, SUA, Australia, Africa de Sud, Kazahstan şi Japonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here