Luni jucatorii lui Dejan Stanojevic incep lupta pentru un loc care sa ii trimita la Campionatul Mondial de anul viitor. Tricolorii s-au pregatit intens pentru acest turneu iar rezultatele ar trebui sa fie pe masura muncii depuse la antrenamente.

In acest an ne-am pregatit foarte bine. Suntem o echipa completa. Obiectivul nostru ar fi sa ne calificam la Mondiale dar cel mai important este sa pornim la drum cu dorinta de victorie si sa jucam fiecare meci cu gandul sa il castigam. Este cel mai important. Conteaza sa aratam ca suntem o echipa care poate sa joace de la egal la egal cu toata lumea” spune Nicolae Diaconu.

Romania va debuta impotriva Georgiei, intr-un meci care trebuie neaparat castigat pentru a avea un parcurs cat mai bun la Europene.

Trebuie sa castigam primul meci, este foarte important acest meci pentru moralul nostru si pentru continuarea campionatului European. Eu sper sa castigam si sa preluam conducerea in meciurile directe cu ei. Pina acum avem un meci egal, o infrangere si o victorie. Sper acum sa facem noi doua victorii. Suntem pregatiti foarte bine si din punct de vedere tactic si fizic putem sa abordam meciul si sa-l castigam„, a afirmat Alexandru Matei.

Partida Romania – Georgia este programata luni 14 iulie, de la ora 14.00 (ora Romaniei). Tricolorii vor juca apoi în ordine cu Italia (15 iulie, ora 17:00), Muntenegru (17 iulie, ora 20:00), Grecia (19 iulie, ora 15:30), Rusia (21 iulie, ora 14:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.