Lotul national de polo pe apa al Romaniei se afla de astazi in Germania, la Hamburg, pentru un stagiu de pregatire in vederea participarii la turneul preolimpic de la Rotterdam.

Antrenorul grec Athanasios Kechagias are la dispozitie 15 jucatori: Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Alexandru Vătrai, Victor Antipa, Nicolae Oanță (Steaua), Vlad Georgescu, Silvian Colodrovschi, Vlad Dragomirescu (CSM Oradea), Șerban Abrudan (Dinamo), Cosmin Radu (Mladost Zagreb), Tiberiu Negrean (Spandau), Robert Gergelify (Szentesi) și Levente Vancsik (Debrecen).

Nationala noastra va participa de luni, 9 martie, la un turneu international alaturi de Germania, Muntenegru si Georgia.

Turneul celor 4 natiuni – Hamburg

Luni 9 martie

18:00 Muntengeru – Georgia

19:30: Germania – România

Marti, 10 martie

18:00: Muntenegru – România

19:30: Germania – Georgia

Miercuri, 11 martie

18:00: România – Georgia

19:30 Germania – Muntenegru

Tricolorii vor reveni in tara pe 12 martie si isi vor continua antrenamentele la Izvorani. Plecarea in Olanda este programata pentru data de 21 martie. Turneul preolimpic de la Rotterdam se va desfasura in perioada 22- 29 martie.

România a fost invitata sa participe la turneul preolimpic de la Rotterdam după ce Argentina s-a retras de la competitie. Echipa noastra a fost repartizata in grupa B alaturi de Croația, Olanda, Franta, Rusia și Germania. Din Grupa A fac parte Georgia, Turcia, Canada, Brazilia, Muntenegru, Grecia.

La Rotterdam, se joacă în sistem fiecare cu fiecare în faza grupelor. Primele patru clasate în fiecare grupă vor juca incrucis in sferturi de finală. Primele trei clasate obtin biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Sunt calificate la Jocurile Olimpice: Serbia, Italia, Spania, Ungaria, SUA, Australia, Africa de Sud, Kazahstan și Japonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here