Antrenorul grec Sakis Kechagias a stabilit lotul de 13 jucatori cu care va aborda aceasta competitie. Cei mai multi (7) provin de la campioana Steaua Bucuresti, CSM Oradea si Dinamo dau cate un jucator, in timp ce 4 dintre poloisti evolueaza in strainatate.

Lotul de 13 jucatori pentru Budapesta: Marius Tic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Mihnea Gheorghe, Victor Antipa, Nicolae Oanta (Steaua),  Vlad Georgescu (CSM Oradea), Serban Abrudan (Dinamo), Tiberiu Negrean (Spandau Berlin), Cosmin Radu (Mladost Zagreb), Robert Gergelyfi (Szentes) si Levente Vancsik (Debrecen)

La Campionatul European de la Budapesta, Romania a fost repartizata in grupa C alaturi de Serbia, Olanda si Rusia. Primul meci este programat pe 14 ianuarie impotriva Olandei. Apoi tricolorii vor intalni Serbia (16 ianuarie) si Rusia (18 ianuarie).

Câștigătoarea grupei se vor califica direct în sferturile de finala, în timp ce locurile 2 și 3 vor juca incrucișat pentru un loc între cele mai bune 8 echipe ale continentului.

Turneul final va avea loc  in perioada 12-26 ianuarie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.