La nici 24 de ore dupa pierderea calificarii la Jocurile Olimpice de la Rio, tricolorii au intalnit Canada intr-un meci pentru locurile 5-8. Dezamagiti dupa meciul cu Italia, in care au dat maximum, jucatorii lui Dejan Stanojevic nu au mai avut energie si nici motivatiepentru a lupta cu nord-americanii. Canada a dominat meciul de la un capat la altul si s-a impus cu 14 la 7.

Mihnea Chioveanu: „Am cazut din toate punctele de vedere. Am incercat si azi sa jucam cat mai mult si cat mai bine, dar n-am reusit sa scoatem un rezultat mai strans. Nu pot sa zic ca e normal, dar dupa o infrangere ca cea de ieri, in care pierzi calificarea la Jocurile Olimpice in ultimele 7 secunde, in fata vicecampioanei olimpice, mintea nu iti mai este unde trebuie, la joc. Este un capitol la care trebuie lucrat dar si la recuperarea fizica, nu doar la cea mentala. Noi in momentul de fata suntem la zero, la nivelul de avarie.”

Canada – Romania 14-7 (5-3, 4-0, 2-1, 3-3)

Canada: Aleksic, Kudaba 1, Vikalo 1, Costantin Bicari 4, Boyd 4, Robinson, Lapins, Graham, Radojcic 1, Conway 2, Torakis 1, Mcelroy, Randall. Antrenor. Porzio.
Romania: Stoenescu, Radu, Negrean 1, Gheorghe 3, Oanta, Busila, Teohari, Chioveanu 1, Goanta, R. Szabo 1, Ghiban, Popoviciu 1, Tic. Antrenor. Stanojevic.

Arbitrii: Putnikovic (Srb) si Galindo (Esp).

Superioritati numerice: Canada 5/8 si Romania 4/8.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.