Naționala masculina debuteaza astazi in Malta, in preliminariile Campionatului European de la Split 2022!

Primul adversar al tricolorilor este Lituania (ora 17.30), sambata, 19 februarie va evolua cu Irlanda, iar in ultima zi a turneului duminica, 20 februarie, va intalni pe Malta.

Favoriti pe hartie, calificarea pare a fi o simplă formalitate pentru baieti dupa cum a spus vicepresedintele FR Polo, Cosmin Radu:

„Cred că suntem într-o grupă în care suntem favoriţi. Vom juca împotriva unor echipe care din punct de vedere valoric sunt mai slabe decât noi. Mergem să arătăm nivelul la care suntem şi ne vom califica fără mari probleme din punctul meu de vedere. Insa ca nationala de anul trecut, de la turneul preolimpic de la Rotterdam, nu a mai avut antrenamente. Din punctul asta de vedere ar fi un mic dezavantaj pentru ca nu exista o coeziune a echipei. Au trecut 10 luni de atunci si sper ca jocul nu va fi foarte ruginit dar in acelasi timp sunt constient ca baietii s-au antrenat la echipele de club asa cum trebuie, au avut meciuri in campionat si in Champions League asa ca vor fi pregatiti pentru aceste meciuri”, a afirmat Cosmin Radu.

Iata programul celor 3 meciuri disputate de Romania in preliminariile CE 2022:

  • Vineri, 18 februarie, ora 17:00,  Romania vs. Lituania
  • Sambata, 19 februarie, ora 17:00,  Romania vs. Irlanda
  • Duminica, 20 februarie, ora 10:30,  Romania vs. Malta

Antrenorii Athanasios Kechagias si Panagiotis Vergos au la dispozitie urmatorii 14 jucatori: Marius Tic, Adrian Mihaluta, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Andrei Neamtu, Mihnea Gheorghe, Vlad Georgescu, Alexandru Vatrai, Vlad Georgescu, Matei Lutescu, Ferenc Czenk, Silvian Colodrovschi, Vancsik Levente si Alexandru Gheorghe.

Primele doua locuri din grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European care va avea loc în Croaţia, la Split, între 27 august şi 10 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here