Serbia a inceput mai bine jocul si a condus cu 2 la 0 dupa reusitele lui Gavril Subotic, pentru ca tricolorii asa revina pe tabela de marcaj prin golurile lui Chioveanu si Oanta. Viktor Rasovic si-a readus echipa in avantaj, Negrean a egalat din penalty, iar Dusan Mandic a stablit scorul dupa primele 8 minute de joc (3-4)

Sfertul al doilea a inceput tot cu un gol al oaspetilor, apoi Mihnea Chioveanu si Vlad Georgescu au restabilit egalitate. Serbia a avut tot timpul initiativa insa Romania a reusit sa echilibreze jocul de fiecare data, Cosmin Radu inscriind ultimul gol inainte de pauza mare pentru 7-7.

In a doua jumatate, tricolorii nu au mai reusit sa tina ritmul cu adversarii lor care s-au desprins mai intii la trei goluri in sfertul trei (7-10) si chiar la 7 goluri dupa ultima repriza (7-14).

Pentru Romania este a treia infrangere in grupa A din Liga Mondiala. dupa 3-12 in deplasare Serbia si 2-13, tot in deplasare cu Muntenegru.

In clasament, Serbia ocupa primul loc cu 9 puncte, fiind urmata de Muntenegru 3 puncte si de Romania cu 0 puncte.

Romania va sta in urmatoarea etapa si va disputa urmatorul meci in Liga Mondiala, tot pe teren propriu, cu Muntenegru, la data de 10 aprilie.

World League

Etapa a 3-a – 12 februarie

Romania – Serbia 7-14 (3-4, 4-3, 0-3, 0-4)

Oradea, 500 spectatori

Romania: Marius Tic, Cosmin Radu 1, Tiberiu Negrean 1 pen, Tudor Fulea 1, Istvan Szabo, Andrei Prioteasa, Daniel Teohari, Mihnea Chioveanu 2, Andrei Cretu, Nicolae Oanta 1, Alexandru Giban, Vlad Georgescu 1, Raul Gavris. Antrenor: Dejan Stanojević.

Serbia: Gojko Pijetlović, Dusan Mandić 4, V.Rašović 2, Sava Ranđelović, Gavril Subotić 2, Dorde Lazić, Nemanja Ubović, Radomir Drašović 1, Nikola Jakšić 1, Veljko Tankosić, Petar Tomić 2, S.Rašović  2, Srajo Rističević. Antrenor: Dejan Savić

Arbitrii: Maro Savinovic (Croatia) si Jaume Teixeido (Spania)

Superioritati numerice: Romania 11/2 si Sebia 12/6

Penalty-uri: Romania 1/1 si Serbia 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.