Romania a pierdut primul meci de la „europene” in fata campioanei en-titre, Serbia, care a confirmat statutul de favorita si s-a impus cu 11-5. Tiberiu Negrean a semnat trei dintre golurile tricolorilor. Pentru jucatorul de 29 de ani partida cu Serbia a fost o repetitie pentru meciurile care urmeaza in grupa.

Tiberiu, debut cu o infrangere in fata Serbiei. La un moment dat ati dat impresia ca puteti reveni in joc insa campioana en-titre si-a confirmat clasa si s-a impus la o diferenta de sase goluri. 

Sa zicem ca am facut un meci onorabil cu Serbia. Am pregatit toate meciurile de la acest Campionat European in parte. Vom juca la fel de motivati in fiecare meci. Partida cu Serbia a fost o repetitie buna in compania unor adversari redutabili pentru meciurile pe care noi dorim si ne-am propus sa le castigam in grupa.

Serbia s-a aparat foarte bine, dar jocul cu ei a aratat din nou ca aveti probleme la superioritatile numerice. Se mai poate regla ceva pana la urmatorul meci?

Din pacate, omul in plus nu functioneaza si nu doar in meciul cu Serbia ci in ultima perioada. Trebuie sa fim mai agili, mai rapizi, sa pasam mai repede si sa fim mai agresivi pe poarta. Cu siguranta si adversarii ne-au facut sa avem dificultati in atac. Eu sper sa fie mai bine in urmatorul meci. Sper sa reusim sa fim mai atenti in urmatorul meci atat la omul in plus cat si in actiunile de tranzitie pe care le vom face. Am lucrat foarte mult la aceasta faza de tranzitie si chiar am reusit sa inscriem in meciul cu Serbia. Cred ca acesta va fi atuul nostru in meciurile urmatoare.

Slovacia este urmatorul adversar. Ar trebui sa ne facem probleme in ceea ce priveste victoria?

Slovacia lupta si ea pentru sansa ei Am urmarit meciul lor impotriva Rusiei. Joaca bine, au un centru bun care obtine foarte multe eliminari. Trebuie sa ne aparam bine la om in minus, sa ne impunem jocul nostru si ritmul pe contraatac. Cu Serbia am reusit sa mentinem un ritm de la inceput pana la finalul jocului si eu zic ca daca reusim acelasi lucru cu Slovacia vor ceda dupa 2-3 reprize si vom reusi sa ne impunem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.