Cu o luna si jumatate inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, in China se desfasoara turneul final al Ligii Mondiale. Gazda este orasul Huizhou din provincia chineza Guangdong, iar la Super Final participa 7 echipe care vor fi prezente in Brazilia, plus rerezentativa tarii gazda, China. Asadar, pentru majoritatea participantelor va fi un ultim test inainte de Olimpiada.

Serbia lui Dejan Savic s-a deplasat in China cu cateva noutati in lot fata de echipa care a cucerit titlul mondial si european: Mandic si Nikic au ramas acasa din cauza unor accidentari, in schimb in echipa apar SuboticUbovic si fratii Viktor si Strahinja Rasovic.

Si in lotul Greciei, pregatit de Theodoros Vlachos, apar tinerii  Tigkas si Solanakis in timp ce croatul Elvis Fatovic, tehnicianul Australiei i-a inclus in lot pe Edwards si neozelandezul naturalizat Kayes.

In sfarsit, Ratko Rudic il poate folosi pe Slobodan Soro in poarta Braziliei, care anul trecut, la Bergamo, a cucerit bronzul  in World League.

Super Final – World League (21-26 iunie)

 

Grupa A: Grecia, Japonia, Australia si Italia 

Grupa B: Serbia, Brazilia, SUA si China

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.