Vicecampioana României,  Steaua Bucuresti, se afla in aceste zile in Ungaria, unde sustine un stagiu de pregatire. Timp de o saptamana, jucatorii lui Andrei Iosep s-au antrenat la Szentes unde sedinţele au fost împărţite. Dimineaţa stelistii au lucrat intens la pregătirea fizică si tehnico-tactică, iar dupa-amiaza formaţia bucuresteana a disputat meciuri-şcoală cu echipa locala.

Tehnicianul Stelei a afirmat că este mulţumit de modul în care jucătorii au răspuns solicitărilor sale. „Băieţii s-au străduit să dea tot ce pot. A fost o prima perioada dificilă pentru ei cu antrenamente grele, care i-au solicitat din plin, cam sase ore de pregatire in fiecare zi. Dimineata, sedintele de pregatire au cuprins totul: forta, pregatire fizica in apa, tehnica si tactica, iar dupa-amiaza am jucat cu Szentes. Din punctul meu de vedere, pana acum a fost un stagiu foarte bun pentru echipa noastră. Ieri (sambata) am jucat un meci semi-oficial cu formatia gazda. Am pierdut la un gol, cu 10-9, dar nu scorul este important acum. M-a interesat sa vad toti jucatorii la lucru,” ne-a declarat Andrei Iosep.

Steaua - forta

Luni dimineata este programat ultimul antrenament la Szentes, dupa care ros-albastrii se muta la Budapesta. In capitala Ungariei, Steaua va disputa meciuri de pregatire cu Honved si BVSC.

In stagiul de pregatire din Ungaria, Andrei Iosep are la dispozitie tot lotul cu care va aborda noul sezon competitional. Ultimii sositi la echipa din Ghencea sunt stranierii Alex Bowen (22 de ani), component al nationalei Statelor Unite ale Americii, si Djordje Filipovic (32 de ani), jucator venit de la Sport Management Verona (locul 3 in Italia).

Stagiul de pregatire se va incheia pe 4 septembrie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.