După prim sfert echilibrat, în care campioana en-titre si Radnicki au inscris cate trei goluri fiecare, repriza a doua a fost a celor de la Steaua Rosie, care s-au distantat la doua goluri pe tabela de marcaj (7-5). Formatia din Kragujevac a inceput foarte bine cea de-a treia parte a meciului si  a reușit chiar să egalizeze, dupa dubla lui Vuksanovic și chiar a preluat conducerea pe tabela de marcaj, Zlokovic inscriind din penalty pentru 8-7. Imediat, la urmatorul atac al oaspetilor, arbitrii Rakovic și Putniković au vazut brutalitate la fundasul gazdelor, Nikola Radjen, astfel ca Steaua Rosie Belgrad a jucat urmatoarele patru minute cu un om in minus. Radnicki nu a profitat decat o singura data de acest avantaj, Dorde Filipovic inscriind pentru 9-7. Avantajul inainte de ultima repriza a fost insa de un singur gol, dupa ce Avramovic a reușit sa-l invinga pe Radic. Ultimele opt minute de joc au fost ale jucatorilor de la Steaua Rosie Belgrad, care au punctat de patru ori consecutiv si au preluat conducerea jocului (12-9), iar Radnicki nu a  reusit decat sa reduca diferenta la un gol, prin reusitele lui Dorde Filipovic și Basara. Steaua Rosie conduce asadar cu 1 la 0 la general in finala campionatului Serbiei. Al doilea meci se va disputa la Kragujevac la data de 30 aprilie.

Crvena zvezda – Radnički Kon Tiki 12-11 (3:3, 4:2, 1:4, 4:2)

CRVENA ZVEZDA: Šefik, S. Rašović 2, Rađen 1, Ivošević 1, Kljajević, Vukčević, Avramović 1, V. Rašović 2, Ranđelović 1, Vapenski, Prlainović 3, Man 1, Draksimović, Milićević. Antrenor: Savić.

RADNIČKI KON TIKI: Radić, Burić 1, B. Popović, Korolija, Ćirković 1, Miličić, Ćirić 1, Basara 1, Zloković 1, F. Filipović 1, Marković, Đ. Filipović 2, S. Popović, Vuksanović 3. Antrenor: Stevanović.

Superioritati numerice: Crvena zvezda 15 (9), Radnički Kon Tiki 12 (6).

Penalty-uri: Crvena zvezda 1 (0), Radnički 2 (2).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.