Steaua București va disputa maine ultimul meci de acasa din actualul sezon al Ligii Campionilor. Ros-albastrii intalnesc, in etapa a 12-a din grupa A, pe Eger. Partida se va juca in bazinul din Ghencea, de la ora 20.30.

Formatia din Ungaria pare cea mai accesibila echipa din ultimele trei adversare din serie (vor urma meciuri in deplasare cu Ferencvaros si Brescia) si se poate spune ca este ultima sansa pentru Steaua de a obtine punct sau puncte.

In meciul tur, Eger a castigat cu 13 la 9. Steaua si Eger s-au intalnit si in sezonul trecut din Liga Campionilor. Formatia maghiara a castigat ambele partide, 8-3 la Bucuresti si 12-9 la Eger.

Ambele echipe au in componenta cate un jucator care a evoluat sezonul trecut la echipa adversala:la oaspeti este Nikola Murisic, centrul muntenegrean in timp ce, de la Eger a venit la campioana Romaniei un alt muntenegrean, Uros Cuckovic.

Partida Steaua – Eger se joaca la bazinul de polo din complexul sportive Steaua din Ghencea maine de la ora 20.30

Tot in grupa A sambata, 13 apirlie, se vor juca meciurile Barceloneta – Dinamo Moscova, FTC – Pro Recco  si Steaua Rosie Belgrad – Brescia.

In clasament, Eger se afla pe locul 6 cu 12 puncte, in timp ce Steaua ocupa locul 7 cu 6 puncte. Pro Recco este lider cu 33 de puncte, urmata de Brescia cu 23 puncte, Barceloneta 22 puncte, FTC – 19 puncte si Dinamo Moscova 12 puncte. Ultima in clasament este Steaua Rosie Belgrad, fara niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here