Steaua Bucureşti a fost învinsă de Astralpool CN Sabadell, cu scorul de 11-8 vineri seara, în Bazinul Steaua, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor.

Pe reprize scorul a fost 2-2, 1-3, 3-4 si 2-2.

Campioana României a pierdut al doilea meci la rând, după un un start bun de joc. A condus cu 1-0, 2-1 in primul sfert şi 3-2 in debutul sfertului al doilea. Au urmat insa 7 minute in care Steaua nu a mai reusit sa inscrie in timp ce adversarii au punctat de patru goluri la rând. A fost 5 la 3 la pauza mare si ros-albastrii nu au mai reuşit să revină in a doua parte a meciului. Inainte de ultimul sfert scorul a fost 6-9 iar diferenta de trei goluri in favoarea spaniolilor s-a pastrat pana la finalul inatlnirii.

Au marcat pentru Steaua: Vlad Georgescu 2 goluri, Tudor Fulea, David Bota, Andrei Neamţu. Răducu Alex Dincă, Nicolae Oanţă  şi Victor Antipa.

Pentru formatia spaniola au punctat Alberto Barroso Macarro 4 goluri, Konstantin Averka 3, Flynn Schuetze 2, Josep Bonet Saez si Oscar Asensio Surribas (1).

Vineri s-a jucat şi celălalt meci din grupa A, AN Brescia – VK Novi Beograd 8:13 (2:4, 5:4, 1:1, 0:4).

In clasament, VK Novi Beograd ocupă primul loc cu 6 puncte, Sabadell este pe doi cu 4 puncte, pe 3 se afla AN Brescia, 2 puncte, iar Steaua este pe 4 cu 0 puncte.

În următorul său meci,  Steaua va juca acasă cu AN Brescia, pe  17 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.