CSA Steaua Bucureşti a fost învinsă de croatii de la Jug Adriatic Osiguranje Dubrovnik cu 10-8, miercuri seara, în bazinul din Ghencea, în etapa a 4-a din din Grupa B a Ligii Campionilor.

Pe reprize scorul a fost 5-2, 1-3, 1-1 si 3-2

Campioana României a avut un debut slab de joc si s-a vazut condusa cu 5-2 dupa primul sfert si chiar cu 6-2 la inceputul reprizei a doua. De la golul de +4, croatii s-au relaxat si nu au mai fost atat de atenti in aparare iar Steaua a revenit in joc dupa ce a inscris de trei ori in mai putin de un minut si jumatate  (de doua prin Vlad Georgescu si o data prin Nino MUDRAZIJA) iar doua goluri chiar din contraatac.

In repriza a treia a venit si egalarea: 6-6 cu un gol semnat tot de Vlad Georgescu din superioritate numerica. Jocul celor de la Jug a inceput sa nu mai functioneze nici in atac: abia dupa 4 superioritati numerice ratate Maro Jokovic a reusit sa isi aduca in avantaj echipa.

Steaua a mai egalat o data in ultimul sfert prin Mihnea Gheorghe si doar paradele lui Popadic au impiedicat-o sa treaca la conducere pe tabela de marcaj. Jug a fost insa cea care a gestionat mai bine finalul partidei iar grecii din echipa au dus-o la +2, mai intai Kakaris a punctat pentru 8-7, apoi Argyropoulos transforma un penalty. Tudor Fulea a mai inscris o data pentru ros-albastrii dar diferenta de doua goluri a fost refacuta de Zuvela care a stabilit si scorul final al intalnirii.

Tot in grupa B, CN Marseille a învins-o în deplasare pe OSC Budapesta cu 14-9, Steaua Roşie Belgrad a cedat acasa in fata celor de la Waspo98 Hannover, scor 12-15, şi Pro Recco a trecut de Spandau 04 Berlin cu 14-9.

Steaua va juca următorul meci pe 15 decembrie, cu Spandau 04, la Berlin.

STEAUA-JUG 8-10 (2-5, 3-1, 1-1, 2-3)

Steaua: Tic, Mihnea Gheorghe 1, Tiberiu Negrean, Tudor Fulea 3, Vancsik Levente, Andrei Neamtu, Nino Mudrazija 1, Vlad Georgescu 3, Alexandru Gheorghe, Nicolae Oanta, Francesco Iudean, Dimitri Goanta, Mihai Dragusin. Antrenor: Aurelian Georgescu

Jug: T. Popadic, I. Vukojevic, Kolak, Burdjelez, Maro Jokovic 3, Papanastasiou, Tomasovic 2, Argyropoulos 2 (pen), F. Krzic, Kakaris 1, Benic 1 (pen.), Zuvela 1, Vukojevic. Antrenor: Vjeko Kobescak

Arbitri: Achladiotis (Gre) si Koryzna (Pol)

Superioritati numerice: Steaua 1/7 si Jug 2/8

Penalty-uri: Steaua 0/1 si Jug 3/3

Clasament: 1. Pro Recco 12 puncte, 2. CN Marseille 9 p, 3. Jug Adriatic Osiguranje Dubrovnik 9 p (4 j), 4. OSC Budapesta 7 p (4 j), 5. Steaua Roşie 3 p (3 j), 6. Waspo98 Hannover 2 p (3 j), 7. Spandau 1 p (3 j), 8. Steaua 0 p (4 j).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.