Cele doua echipe s-au intalnit in ultimul meci din turul competitiei disputat pe 23 ianuarie. Steaua a fost invinsa cu 11 la 8. In jocul de la Barcelona, ros-albastrii au stat aproape de echipa antrenata de Chus Martin timp de trei reprize (8-7), apoi adversarii s-au desprins decisiv inscriind trei goluri consecutiv in ultima parte.

Barceloneta ocupa locul doi in grupa la cinci lungimi de liderul Pro Recco, in timp ce campioana României ocupa  locul 7 cu doar 3 puncte, devansându-i pe sârbii de la Steaua Roșie Belgrad.

Andrei Iosep, antrenor, Steaua:

“Fiecare meci din aceasta competitie este o provocare pentru noi. Barceloneta este o fosta castigatoare a competitiei si una dintre favoritele la castigarea titlului din acest an si stim ca ne va pune la incercare si de aceasta data. Noi trebuie sa facem un meci bun din toate punctele de vedere pentru a le putea face fata.”

Chus Martin, antrenor, Barceloneta:

“Ne asteapta un meci dificil la Bucuresti. In meciul de la Barcelona au aratat ca sunt o echipa bine organizata. Stim ca joaca mai bine acasa ceea ce ne va face viata mai grea. Va trebui sa jucam foarte bine si sa nu facem greseli. Obiectivul nostru este sa luam cele trei puncte pentru a ne mentine pe locul doi in grupa”

Partida   Steaua Bucuresti BA – Barceloneta se joaca de la ora 20.30 (ora Romaniei) si poate fi urmarita pe Len.eu

In celelalte meciuri din grupa se intalnesc AN Brescia cu FTC-Telekom Budapesta, Pro Recco (ITA) – cu Dinamo Moscova si ZF Eger cu Crvena Zvezda.

In clasament, Pro Recco ocupa primul loc cu 21 puncte la 5 lungimi de urmatoarea clasata, Barceloneta si la 7 de AN Brescia. Ferencvaros ocupa locul 4 cu 13 puncte, Eger se afla pe 5 cu 9 puncte, Dinamo Moscova este pe 6 cu 6 puncte, Steaua pe 7 cu 3 puncte, in timp ce pe ultima pozitie se afla Steaua Rosie Belgrad, fara niciun punct.

In Grupa B se vor juca meciurile

19.00 Waspo 98 Hannover (GER) – Spandau 04 (GER)

20.00 Olympiacos Piraeus (GRE) – Jug CO Dubrovnik (CRO)

20.30 Mladost Zagreb (CRO) – Szolnoki Dozsa (HUN)

20.30 Jadran Split (CRO) – BPM Sport Management Busto (ITA)

In clasament pe primul loc se afla  Jug 21, urmata de Busto BPM 16 puncte, Olympiacos 11 puncte, Szolnok 9 puncte, Mladost 8 puncte, Spandau 7 puncte. Jadran si Hannover cate trei puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here