Steaua București a învins cu scorul de 12 la 11, la Oradea, pe CSM Oradea, în meciul disputat vineri seara în ultima etapă din sezonul regular al Superligii Naționale.

Campioana a început mai bine meciul și a condus pe parcursul primelor două sferturi, scorul la pauza mare fiind 5-6.

La reluarea partidei, gazdele au întors rezultatul în favoarea lor, prin golurile marcate de Belényesi David și Mihnea Gheorghe (7-6). A fost însă singurul moment în care CSM s-a aflat în avantaj, pe tabela de marcaj, pe parcursul întâlnirii. Steaua a revenit la conducere după ce a înscris de 3 ori prin Vlad Georgescu (dubla) și Andrei Neamțu (7-9), dar orădenii au echilibrat din nou jocul reușind să egaleze înainte de ultima pauză prin dubla lui Gardasevic (9-9).

În ultimul sfert, bucureștenii au înscris prin Țepeluș, Vlad Dragomirescu a egalat la 10, apoi Steaua s-a desprins încă o dată la două goluri prin reușitele lui Bota și Vuskovic(10-12), scorul final fiind stabilit de golul lui Darian Luncan (11-12).

Victorie așadar pentru Steaua, care îi asigură echipei pregătite de Bogdan Rath primul loc în clasament. Vicecampioana a căzut pe locul al treilea al podiumului iar Dinamo a încheiat pe locul secund urmând a beneficia de avantajul terenului propriu în duelul din semifinale cu CSM Oradea.
Steaua va mai juca un meci la Oradea, sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, cu CSU, în bazinul ”Crișul”.
Play off-ul va începe miercuri, 3 aprilie, cu primele meciuri din semifinale, după programul: CSA Steaua – Rapid București, respectiv Dinamo București – CSM Oradea.
Superliga Națională
Vineri 29 martie
CSM Oradea – Steaua București 11-12 (1-2, 4-4, 4-3, 2-3)
CSM Oradea: Gardasevic 4, Belényesi 2, M. Gheorghe 2,  Velkic , Dragomirescu , Luncan
Steaua: Nebojsa Vuskovic 4 goluri, Andrei Neamțu 3, Vlad Georgescu 2, Filip Klikovac, Andrei Țepeluș, David Bota.
Arbitri: Mihnea Alexandrescu (Cluj-Napoca), Alexandru Mustață (București)
Superiorități numerice: CSM Oradea  14/4  și Steaua 9/4
Penalty-uri: CSM Oradea 1/1 și Steaua 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.