Meciul a fost echilibrat de la inceput pina la final, echipele oferind celor prezenti in tribunele piscinei de pe Insula Margareta o partida spectaculoasa. Jocul a inceput cu o dubla a lui Sandro Sukno care parea ca indreapta formatia antrenata de Tucak spre o victorie clara, dar Spania a revenit si a egalat prin Espanol si Minguell. Croatia a fost cea care a intrat totusi in avantaj la prima pauza, dupa reusita lui Bukic si si-a pastrat avansul si la pauza mare. Campionii olimpici s-au vazut insa egalati dupa sfertul al treilea (6-6) ba chiar in ultima repriza ibericii au reusit sa preia pentru prima data conducerea dupa golul marcat din penalty de Espanol. Jokovic si Loncar isi mai aduc o data in avantaj echipa dar Molina este cel care incide tabela de marcaj cu reusita sa de 8 la 8.

CROATIA-SPANIA 8-8 (3-2, 2-2, 1-2, 2-2) 

Croatia: Pavic J., Bukic L. 1, Milakovic I., Loncar L. 1, Jokovic M. 3, Buljubasic I., Muslim P. 1, Buslje A., Sukno S. 2, Dobud N., Setka A., Zivkovic D., Bijac M. Antrenor. Tucak I.

Spaniaa: Aguilar I., Munarriz A., Bustos J., Roca M., Molina G. 1, Minguell M. 4, Sziranyi B., Espanol A. 3 (2 rig.), Larumbe M., Fernandez F., Mallarach B., Garcia J., Lorrio E. Antrenor. Hernandez G.

Arbitrii: Naumov (Rus) si Koganov (Aze)

Superioritati  numerice: Croatia 3/14, Spagna 4/11

Penalty-uri: Croatia – si Spania 2/2

Note: Antrenorul Croatiei, Tucak a fost avertizat cu galben in repriza a doua. Au acumulat trei faulturi Dobud si Roca in repriza a patra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.