Biroul Federal al Federației Române de Polo s-a întrunit luni, 8 martie, într-o ședință pentru stabilirea datei la care se va alege noul președinte al Federației Române de Polo.

Astfel s-a decis ca Adunarea Generală Ordinară de Alegeri să aibă loc luna viitoare, pe 19 aprilie 2021, ora 10.00, la sediul MTS.

Conform Statutului FR Polo:

(1) Adunarea Generala alege o data la patru ani membrii Biroului Federal, Cenzorul si PresedinteleComisiei de Apel, cu exceptia cazurilor de retragere, deces sau revocare, situatie in care locurile ramase vacante se completeaza la proxima Adunare Generala prin noi alegeri. Mandatul celor alesi in astfel de situatii se incheie la data expirarii mandatului de patru ani a celorlati membrii ai organelor de conducere si control.

(2) Adunarea Generala de alegeri a organelor de conducere si control a F.R. Polo se convoaca cu 30 de zile inainte de data stabilita pentru desfasurarea acesteia.

(3) Cu maxim 20 de zile inainte de data Adunarii Generale de alegeri, membrii afiliati cu drept de vot transmit in scris la secretariatul general F.R. Polo urmatoarele:
a) propuneri de candidati pentru Biroul Federal, Comisia de Cenzori si presedintele Comisiei de Apel, insotite de confirmarea in scris a candidatului si CV-ul acestuia.
b) observatii si propuneri de imbunatatire a materialelor ce urmeaza a fi dezbatute in Adunarea Generala.

(4) Candidatii la functia de presedinte F.R. Polo trebuie sa fie cetateni romani, sa nu aiba cazier, sa aiba studii superioare si sa detina aptitudini in management si marketing. La acceptarea propunerii de candidat la functia de presedinte, persoanele desemnate vor prezenta pana cu 20 de zile inainte de data Adunarii Generale de alegeri un CV, cazierul si un proiect pe patru ani de dezvoltare a poloului romanesc.

(5) Candidatii la functiile de vicepresedinte trebuie sa fie cetateni romani, sa fi implinit 18 ani, sa nu aiba cazier si sa fi sustinut, financiar sau logistic, diverse actiuni pentru promovarea si dezvoltarea poloului romanesc.

(6) Candidatii la functiile de membrii ai Biroului Federal trebuie sa fie cetateni romani care au implinit 18 ani si sa fi avut contributii la dezvoltarea poloului romanesc.

(7) Cu maxim 20 de zile inainte de Adunarea Generala de alegeri pot depune candidaturi individuale si persoanele care corespund criteriilor stabilite de prezentul Statut si doresc sa ocupe o functie in organele de conducere a F.R. Polo.

(8) In cadrul Adunarii Generale de alegeri nu se admit depuneri de noi candidaturi.

(9) Cu 10 zile inainte de Adunarea Generala de alegeri, F.R. Polo va face publica lista candidatilor, dupa ce a fost validata de Biroul Federal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here