România U15 a ocupat locul 10 la Campionatul European de la Loule (Portugalia), dupã ce a fost învinsã, vineri, de Muntenegru, cu scorul de 12-7, în partida pentru locurile 9-10.

Pe reprize scorul a fost 4-1, 2-2, 3-2, 3-2

Golurile tricolorilor au fost reusite de Constantin-Vlad Porfireanu si Andrei Marinescu cate 2 goluri, Raul Sandru, Serban-Ilian Burda si Benett Bajusz cate un gol.

Pentru muntenegreni au înscris Danilo Stupar 3 goluri, Srdjan Janovic, Ivan Markovic, Strahinja Gojkovic cate doua goluri, Milos Milinic, Danilo Kascelan si Nikola Petrovic cate un gol.

Campionatul European U15 – Loulè

Meciuri de clasament (9 iulie)

Locurile 13-14 : Franta – Malta 8-10

Locurile 11-12  Polonia – Portugalia 21-5

Locurile 9-10 Romania – Muntenegru 7-12

Semifinale 10 Iulie

ora 18.30  Ungaria – Grecia

ora 20.00 Spania – Croatia

Finale 11 Iulie

1 COMENTARIU

  1. ki kel emelnem Regős Áront és Bisztritsányi Dávidot, a segítőimet, Cseh Sándort, aki sokszor éjt nappallá téve dolgozott, vágott videókat azért, hogy sikeresek legyünk, és Székely Bulcsút, aki mindenben támogatott itt kint is bennünket. Köszönöm a Magyar Vízilabda Szövetségnek azt a profizmust, ami körülvesz bennünket, a kluboknak, a kollégáknak a munkát, a szurkolóknak a szeretetet. Tehetséges társaság, bízom benne, mindezt a jövőben is bebizonyítja majd” – értékelt csuromvizesen a medencéből kijövet után Dávid Zoltán.

    trebuie să-i evidențiez pe Áron Regős și Dávid Bistritsányi, ajutoarele mele, Sándor Cseh, care lucra adesea zi și noapte, a tăiat videoclipuri pentru a avea succes, și Székely Bulcsú, care ne-a susținut aici în toate. Mulțumesc Federatiei Maghiare de waterpolo pentru profesionalismul care ne înconjoară, munca cluburilor, colegilor, dragostea fanilor. Este o companie talentată, am încredere, va dovedi toate acestea și în viitor ”, a spus Zoltán Dávid, care a picurat din piscină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.