Romania a fost invinsa clar de Serbia, detinatoarea titlului, cu 11 la 5, in meciul de debut de la Campionatul European de la Barcelona.

Diferenta in partida din aceasta seara a fost facuta de apararea campionilor olimpici  care s-au desprins la 4 goluri pe tabela de marcaj (6-2) in prima parte a intalnirii, primind un singur gol in inferioritate numerica. in primele 15 minute de joc.

In a doua jumatate a meciului tricolorii s-au apropiat la trei goluri de adversari (7-4) gratie reusitelor lui Tiberiu Negrean insa imediat a venit replica sarbilor care au punctat in mai putin de un minut de doua ori prin Dusko Pijetlovic si Milos Cuk si au intrat cu +5 la ultima pauza. 

Finalul de meci le-a apartinut sarbilor care au mai adaugat un gol la diferenta de pe tabela de marcaj.

Campionatul European – Barcelona 2018

Grupa D

Serbia – Romania 11-5 (3-1, 3-1, 3-2, 2-1)

Serbia: Gojko Pijetlovic, Dusan Mandic 2, Viktor Rasovic, Sava Randjelovic, Milos Cuk 3, Dusko Pijetlovic 1, Nemanja Vico, Milan Aleksic 2, Nikola Jaksic, Filip Filipovic 1 pen, Andrija Prlainovic 2, Stefan Mitrovic, Branislav Mitrovic. Antrenor: Dejan Savic

Romania: Marius Tic, Cosmin Radu, Tiberiu Negrean 3, Mihnea Gheorghe, Tudor Fulea 1, Vlad Georgescu, Andrei Prioteasa 1, Mihnea Chioveanu, Robert Gergelyfi, Nicolae Oanta, Alexandru Ghiban, Victor Antipa, Serban Abrudan. Antrenor: Dejan Stanojevic

Arbitrii: Matan SCHWARTZ (ISR) si F. Xavier BUCH (ESP)

Superioritati numerice: Serbia 5/4  si Romania 8/3

Penalty-uri: Serbia 1/1

Clasament: Serbia 3p, Rusia 3pct, Romania 0pct, Slovacia 0 pct

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.