Dupa mai bine de doua saptamani de la turneul preolimpic de la Trieste, tricolorii revin in apa pentru un nou meci din Liga Mondiala. Romania va intalni, la Oradea, reprezentativa Ungariei, in cea de-a  5-a etapa, penultima, a grupei A din preliminarii.

Fata de echipa care a jucat la turneul preolimpic, antrenorul Dejan Stanojevic a facut doua modificari  pentru acest meci: portarul oradean Dorin Cretu, in locul lui Dragos Stoenescu, si Andrei Prioteasa, in locul lui Andrei Busila.

Cei 13 jucatori sunt:  Marius Tic si Dorin Cretu (portari), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Alex Popoviciu, Roland Szabo, Dimitri Goanţă, Alexandru Ghiban, Daniel Teohari, Nicolae Oanță si Andrei Prioteasa. Din delegație mai fac parte Adrian Vamos (secund), Dumitru Paizan (maseur), Robert Mihăila (analist video).

De partea cealalta, antrenorul Ungariei, Tibor Benedek a ales sa faca deplasarea la Oradea cu urmatorii jucoatori: Decker Attila si Lévai Márton (portari), Bátori Bence, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Ádám, Salamon Ferenc, Tóth Márton, Zalánki Gergő.

Meciul se va juca in Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, marti, 26 martie, cu începere de la ora 18.00. In cel de-al 2-lea meci al grupei, la Tbilisi, se intalnesc Georgia si Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.