La Rio Major, Portugalia, gazda turneului, va juca impotriva Cehiei, echipa care a trecut de prima faza a preliminariilor, Lituaniei si Ucrainei.

La Gorzow, reprezentativa gazdelor, Polonia, va intalni Elvetia, echipa venita din turul I preliminar, Belarusul si Israelul

Cele doua turnee sunt programate in perioada 6-8 octombrie 2017.

In functie de rezultatele obtinute in turnee, cele opt echipe se vor intalni in turul 3 preliminar cu formatiile clasate pe locurile 9-16 la Campionatele Europene de la Belgrad 2016: Franta, Romanía, Germania, Olanda, Slovacia, Georgia, Malta si Turcia.

Faza a treia a calificarilor se va juca in sistem eliminatoriu: prima mansa pe 24 Februarie 2018  si returul 3 Martie 2018.

Calificarile fetelor vor incepe tot in luna octombrie. Turneul preliminar, la care va participa in premiera si nationala Romaniei, are loc la Kiev, in Ucraina. Echipa antrenata de Vlad Hagiu are ca adversare pe Malta, Israel, Republica Ceha, Slovacia, si reprezentativa tarii gazda.

Cea de-a 33-a editie a Campionatelor Europene de Polo pe Apa, va avea loc la piscina Bernat Picornell din Barcelona in perioada 14-28 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.