După demiterea lui Vladimir Vujasinovic, survenita in urma pierderii finalei Ligii Campionilor, conducerea campioanei Italiei si a finalistei Ligii Campionilor a decis să îl numească la cârma echipei pe croatul Ratko Rudic.
Nascut la data de 7 iunie 1948 la Belgrad, Rudic este considerat cel mai bun antrtenor de polo pe apa din toate timpurile. Inclus în galeria internaţională a gloriilor acestui natatiei, International Swimming Hall of Fame, Rudic are un palmares greu de egalat: patru titluri olimpice cu trei reprezentative diferite (Jugoslavia 1984 si 1988, Italia 1992 si Croatia 2012). Ca jucator a evoluat la Jadran Split si Partizan Belgrad iar ca antrenor a pregatit doar echipe nationale, Jugoslavia, Italia, SUA, Croatia si Brazilia.

 

„Sunt foarte onorat de faptul ca am fost cautat de Pro Recco, clubul cel mai titrat din lume, care are o mare traditie si un viitor luminous in fata sa. Nu a fost deloc greu sa accept oferta: la Recco exista un proiect care ma stimuleaza si imi da multa energie. Pe de o parte rezultatele  sportive, care sunt fundamentale, pe de alta parte promovarea sportului nostru, cu marketingbine organizat si celelalte lucruri de care se ocupa presedintele Felugo. Vreau sa readuc aceasta echipa la nivelul pe care il merita. Eu cand preiau o echipa o port mereu spre victorie” a afirmat Ratko Rudic intr-o declaratie publicata pe site-ul oficial al clubului italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.