Meciul, care s-a desfasurat in orasul Becej,  a avut parte de un prim sfert echilibrat in care s-a inscris un singur gol,  Marko petkovic punctand pentru Radnicki. A doua perioadă a intalnirii a fost mult mai mult disputata. Nebojša Toholj, centrul echipei din Kragujevac, a primit un cartonaș roșu, dar cu excepția golului egalizator, marcat de Dusan Mandic  (1: 1), „alb – negrii” nu au reusit sa profite de cele patru minute de superioritate de care au beneficiat in apa. Dimpotrivă, Radnicki a fost cea care a marcat de doua ori, prin Marko Petkovic și Nikola Dedovic, și la jumatatea meciului a condus cu 3 la 1.  Formatia antrenata de Uros Stevanovic si-a pastrat avantajul de doua goluri si dupa repriza a treia, in care cele doua echipe au punctat de doua ori fiecare. Pina la final Partizan nu a reusit decat sa se apropie la un gol pe tabela de marcaj, dupa reusita lui Jaksic, cu două minute si jumatate înainte de final.  Cel mai eficient jucator de la echipa câștigătoare a fost Marko Petkovic, cu două goluri, în timp ce Trajkovic, Popovic și Dedovic au inscris cate un gol. De partea cealalta au marcat Mandic, Tanasković, Gogov și Jaksic.

Partizan Rajfajzen – Radnički 4:5 (0:1, 1:2, 2:2, 1:0)

PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević, Gilen, Mandić 1, Vico, Subotić, Repanović, Gogov 1, Jakšić 1, Manojlović, Tanasković 1, Stojanović, Asanović, Osmanović, Lazić. Antrenor: Vujasinović.

RADNIČKI: Radić, Trajković 1, Popović 1, Marković, Miličić, Vrlić, Ćirić, Basara, Vuksanović, Dedović 1, Ćuk, Petković 2, Živojinović, Toholj. Trener: Stevanović.

Arbitrii: Vojin Putinković si Ivan Raković

Superioritati numercie: Partizan 11(1), Radnički 10(3).

Penalty-uri: Partizan 1(1), Radnički 1(1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.