Pro Recco a cucerit a 10-a Cupa a Italiei. Campionii en-titre au invins in finala, de la Sori, pe Brescia cu 8-5 si a castigat asftel al 3-lea trofeu consecutiv. Este totodata primul trofeu castigat de Igor Milanovic pe banca tehnica a celor de la Recco.

In primele doua sferturi Brescia a fost cea care a controlat jocul. Gratie unei aparari foarte bune, mai ales la om in minus, echipa lui Bovo a reusit sa intre cu un avantaj minim la pauza mare (2-3). La reluarea meciului, Recco a revenit in joc, si dupa ce a echilibrat scorul la finalul sfertului trei (5-5),  a dominat clar ultima parte prin golurile marcate de Giorgetti (de doua ori) si Aicardi. Scor final 8 la 5 pentru Pro Recco care a intrat astfel in posesia trofeului.

PRO RECCO-BRESCIA 8-5 (0-1, 2-2, 3-2, 3-0)

Pro Recco: Tempesti, F. Lapenna, Prlainovic 1, D. Pijetlovic, Giorgetti 2 (1 pen.), Felugo, Giacoppo, F. Di Fulvio, Figari 1, Fondelli 2, Aicardi 2, N. Gitto, Pastorino. Antrenor. Milanovic

Brescia: Del Lungo, Bruni 1, C. Presciutti, F. Pagani, Molina, Rizzo 1, Giorgi, Nora 1, N. Presciutti, Bodegas 2, D. Fiorentini, C. Napolitano, Dian. Antrenor. Bovo

Arbitri: Caputi si Ceccarelli

Superioritati  numerice: Pro Recco 4/12 si Brescia 2/11.

Penalty-uri: Pro Recco 1/2.

Note: In repriza a treia, D. Pijetlovic si D. Fiorentini au avut cate trei eliminari, Bodegas in repriza a patra. Tehnicianul Bresciei a fost eliminat in repriza a patra pentru proteste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.