Partizan a castigat la limita, cu 10 la 9, primul meci cu Radnicki din finala campionatului Serbiei. Dupa un start echilibrat, Radnicki a intrat cu un avantaj de un gol la prima pauza (3-2) pentru ca tanara echipa pregatita de Vladimir Vujasinovic sa intoarca rezultatul in repriza a doua, la jumatatea meciului scorul fiind 4-5 pentru Partizan. Formatia din Belgrad a dominat si sfertul al treilea reusind sa se desprinda la +3 de adversari (5-8). Radnicki nu a cedat si in ultimul sfert s-a apropiat la un singur gol de adversari (9-10) ratand ultimul atac care ar fi trimis meciul la loviturile de departajare. Finala se va muta la Belgrad pentru meciul doi care se va juca miercuri. 

In finala pentru medaliile de bronz, Steaua Rosie  a trecut fara probleme de Vojvodina, scor 15-6, si conduce cu 1 la 0 la general. Meciul doi este programat miercuri la Novi Sad.

Campionatul Serbiei
Play-off

Finala:

meciul 1

Sambata 9 mai:

VK Radnicki Kon Tiki Kragujevac – Partizan Raiffeisen Belgrade 9-10 (3-2, 1-3, 1-3, 4-2)
Radnicki: Basara 2, Petkovic 2, Milicic 2, Toholj, Markovic, Bogdanovic.

Partizan: Gielen 2, Jaksic 2, Subotic 2, Asanovic 2, Mandic, Gogov.

Partizan conduce cu 1 la 0 la general

Finala mica

Meciul 1

Steaua Rosie – Vojvodina 15:6 (6:1, 2:3, 2:1, 5:1)

Steaua Rosie: Draksimović, S. Rašović 2, Drašović 1, Tankosić 1, Tomašević 2, Eškert 2, Bijelić 1, V. Rašović 1, Ranđelović 2, Njegovan 1, Rackov, Jović 1, Šefik, Šormaz 1. Antrenor: Savić.

Vojvodina: Dobožanov, Petrovski, Maksimović, Lekić, Čikvinidze 1, Vasić 3, Gvozdanović 1, Ćatović, Trkulja 1, Marić, Matković, Jovanović, Vitorović, Šiman. Antrenor: Orlović.

Meciurile cu numarul doi sunt programate miercuri, 13 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.