Meciul vedeta al celei de-a doua runde din Liga Campionilor le aduce fata in fata pe Novi Beograd si campioana din 2018, Olympiacos, intr-o confruntare din grupa A.

Pe de-o parte, la noua formație de top din Serbia, evolueaza 5 dintre campionii olimpici de la Tokyo si este de remarcat si prezenta lui Angelos Vlachopoulos, fost component al formatiei elene. De partea cealaltă. Olympiacos se bazeaza pe sarbul Filip Filipovic, dar si pe croatii Marko Bijac si Andro Buslje.

Tot in grupa A, la Kragujevac, Radnicki disputa primul meci acasa dupa 6 ani, in Champions League. Sarbii primesc vizita finalistei din sezonul trecut, Ferencvaros. O alta confruntare care atrage atentia este cea dintre Brescia si Barceloneta, in timp ce Jadran cauta prima victorie in serie in fata lui Dinamo Tbilisi.

In Grupa B, Marseille joaca la Dubrovnik, croații fiind considerati favoriti in aceasta confruntare, la Belgrad, se intalnesc doua formatii venite din preliminarii: Steaua Rosie și OSC, iar la Berlin are loc derby-ul german dintre Spandau si Waspo. In ultimul joc al seriei, detinatoarea trofeului, Pro Recco, primeste vizita campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti.

Champions League 2021-2022

Etapa a 2-a,

Marti, 09 noiembrie 2021

Grupa A

19.00 Jadran Split (CRO) – Dinamo Tbilisi (GEO)

19.45 VK Novi Beograd (SRB) – Olympiacos Pireu (GRE)

20.30 VK Radnicki Kragujevac (SRB) – FTC-Telekom Budapesta (HUN)

20.30 AN Brescia (ITA) – Zodiac Atletic Barceloneta (ESP)

Miercuri, 10 noiembrie 2021

Grupa B

19.00 Jug Adriatic Osiguranje Dubrovnik (CRO) – CN Marseille (FRA)

19.00 Spandau 04 Berlin (GER) – Waspo 98 Hannover (GER)

20.15 Steaua Rosie Belgrad (SRB) – OSC Budapesta (HUN)

21.00 Pro Recco (ITA) – Steaua Bucuresti (ROU)

Meciurile pot fi urmarite in direct pe site-ul competitiei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here