Clubul german Spandau Berlin a anuntat ca s-a inteles cu antrenorul grec Athanasus Kechagias pentru preluarea bancii tehnice in urmatorul sezon.

Informatia a fost facuta publica de catre portalul german wasserballecke.de  .

Athanasus Kechagias a preluat nationala de seniori a României in 2019, dupa ce sarbul Dejan Stanojevic a lăsat echipa pentru a antrena reprezentativa similara a Kazahstanului.

Cu tehnicianul grec pe bancă, Romania a ocupat locul 11 la Campionatul European de la Budapesta in 2020 si a participat la turneul preolimpic de la Rotterdam in februarie 2021. La preolimpic, echipa noastră nu a trecut de faza grupelor, în care s-a clasat pe locul 5 (grupa B), după rezultatele 6-16 cu Croaţia, 8-9 cu Olanda, 9-9 cu Rusia, 12-7 cu Germania şi 7-16 cu Franţa.

In luna februarie a acestui an, tricolorii s-au calificat la turneul final al Campionatului European 2022. Turneul preliminar a avut loc in Malta, România obtinand trei victorii: 14-1 cu Lituania, 41-5 cu Irlanda şi 18-4 cu Malta. Tricolorii au încheiat grupa C pe primul loc, cu 9 puncte.

Competiţia masculină a CE se va desfăşura cu 16 echipe, iar grupele sunt: Muntenegru, Italia, Georgia, Slovacia (A), Croaţia, Grecia, Franţa, Malta (B), Spania, România, Olanda, Germania (C) şi Ungaria, Serbia, Israel, Slovenia (D).

Campionatul European va fi găzduit de Split, între 27 august – 10 septembrie.

Lotul national ar trebui sa inceapa pregatirile pentru Campionatul European peste doua saptamani, la data de 13 iunie.

Până la ora publicării articolului, Athanasus Kechagias nu a putut fi contactat pentru a confirma sau nu daca va continua cu nationala Romaniei pana la europeanul din Croatia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.