Tricolorii au efectuat ultimele antrenamente in Capitala, dupa ce saptamana trecuta au fost la Budapesta, pentru un stagiu comun de pregatire cu reprezentativa similara a Ungariei. Jucatorii antrenati de Alexandru Matei au disputat si doua partide de verificare in compania ungurilor, ambele fiind pierdute.
„Ma bucur foarte mult ca am reusit sa ne antrenam cu echipa similara a Ungariei, una dintre cele mai bune echipe din lume. Cred si sper ca a fost un cantonament de folos mai ales pentru jucatori. Din punct de vedere fizic pot spune ca suntem la nivelul pe care mi-l doresc adica pregatiti de competitie! Primul meci oficial este programat vineri, 18 august, cu Rusia, apoi vom intalni SUA (20 august) si Japonia (21 august). Sper sa va aducem numai vesti bune de la Taipei” a declarat inaintea plecarii spre Taipei Alexandru Matei. El va fi ajutat la aceasta competitie de Cristian Iordache in calitate de antrenor secund.
La Taipei vor face deplasarea urmatorii 13 jucatori:  Vancsik Levente, Tic Marius, Enescu Adrian, Dragomirescu Vlad, Calin Cristian, Moraru Razvan, Gergelify Robert. Szabo Istvan, Rujan Dan, Vatrai Alexandru, Prioteasa Andrei, Simion Alexandru si  Fulea Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.