Nationala de juniori sub 17 ani a Romaniei a plecat astazi in Marea Britanie pentru a participa la turneul de calificare pentru Campionatul European, ce va avea loc in luna septembrie in Malta.

Tricolorii mici vor intalni in grupa C, gazduita de orasul Manchester, pe Ucraina, Israel, Lituania si reprezentativa tarii gazda.

Meciurile se vor desfasura in perioada 11-14 mai 2017.

Ne propunem sa castigam grupa. Vrem sa nu avem niciun fel de emotii pentru calificare. Speram ca baietii sa se ridice la cel mai inalt nivel posibil si in mod normal sa castigam toate cele patru meciuri pe care le vom disputa la Manchester. Atmosfera la echipa este buna. Ne cunoastem foarte bine, am mai lucrat impreuna la inceputul formarii acestui lot, in urma cu doi ani de zile. Pe viitor sper ca baietii sa faca treaba buna si aici ma refer la faptul ca dupa aceste calificari sa mergem la turneul final si sa intram in primele 8 echipe, ceea ce ne-ar asigura participarea la Campionatul Mondial,” a declarat antrenorul nationalei U 17, Cosmin Goina.

Tehnicianul se va baza in aceste preliminarii pe urmatorii  13 jucatori: Serban Abdrudan, Theodor Filotti, Vlad Gorea, Sebastian Oltean, Andrei Buda, Adrian Vlasceanu, Matei Lutescu, Cezar Stoica, Peter Kari, Nichita Ilisie, Alexandru Laza, Silvian Colodrovschi si David Nagy. Din delegatie mai fac parte Georgeta Kari (fizioterapeut) si Cristian Iordache (antrenor federal).

EURO JUNIOR WATERPOLO CHAMPIONSHIPS

Manchester, 11-14 MAI

Grupa C 

Prima zi, joi 11 mai

ora 17.30 Ucraina – Israel

ora 19.30 Lituania – Marea Britanie

Ziua a 2-a, vineri 12 mai

ora 17.30 Romania – Lituania

ora 19.00 Marea Britanie – Israel

Ziua a 3-a, sambata 13 mai

ora 09.30 Israel – Lituania

ora 11.00 Ucraina – Romania

_________________________

ora 17.30 Marea Britanie – Ucraina

ora 19.00 Israel – Romania

Ziua a 4-a, suminica 14 mai

ora 09.30  Lituania – Ucraina

ora 11.00 Romania – Marea Britanie

Live score aici:  http://www.microplustiming.com/LenEJWPC2017/index_web.php?cal=1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.