Lotul national de junioare sub 19 ani a inceput pregatirile pentru Campionatul European din Olanda.

Jucatoarele antrenate de Vlad Hagiu si Zoltan Orban se afla in aceste zile la Poiana Brasov pentru ca din data de 1 august sa se mute la Alba Iulia.  Din 10 august antrenamentele vor continua pentru zece zile la Bucuresti, pentru ca din 20 august fetele noastre sa efectueze o pregatire comuna cu Serbia, la Becej. La inceputul lunii septembrie nationala de junioare va participa si la un turneu international, organizat la Oradea, unde vor mai participa Serbia, Turcia si Slovacia.

Lotul aflat in pregatiri este format din: Iulia Nonea, Diana Toganel, Adrienn Lukits, Krisztina Szeghalmi (Torpi Tg. Mures), Oana Vidican, Vanesa Tulceanu, Nikolett Laboncz (Crisul Oradea), Briana Mihaila, Adina Vilcu, Beatrice Popescu (Css 1), Valentina Marican, Alberta Iancu, Andra Bunea, Iulia Serpu (Rapid Buc). Din staff mai face parte Georgeta Kari (kinetoterapeut).

Nationala de junioare U19 a Romaniei va participa pentru prima data la un Campionat European in luna septembrie, in Olanda. Jucatoarele noastre vor debuta cu un meci impotriva reprezentativei tarii gazda, Olanda. Meciul este programat la data de 10 septembrie, de la ora 18.15 (ora locala). Echipa pregatita de Vlad Hagiu va intalni apoi Serbia (12 septembrie si pe Spania (13 septembrie).

Turneul final al Campionatului European U19 va avea loc la Den Haag (Olanda), în perioada 10 – 18 septembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.