Jug nu a avut probleme in fata celor de la Mladost. Calificarea in finala s-a decis practic din primul sfert pe care echipa din Dubrovnik l-a castigat cu 4 la 0. Echipa din Zagreb s-a apropiat la 2 goluri de adversari in repriza a doua (5-3) dar nu a putut face mai mult, jucatorii lui Vjekoslav Kobešćak marind diferenta in a doua jumatate a meciului.

In cea de-a doua semifinala, Primorje a avut parte de un meci mult mai greu După un prim sfert in care jucatorii echipei din Rijeka au marcat de patru ori si au primit doar doua goluri. detinatoarea trofeului nu a reușit mai mult in urmatoarele 10 minute, dar Jadran a ajuns să preia conducerea. A fost 6-4 la inceputul sfertului al treilea  insa la startul ultimelor  de joc Primorje a reusit sa egaleze (7-7), iar pana la final, sa treaca din nou la conducere pe tabela de marcaj si sa se impuna cu 10-8.. Finala este programata sambata de la ora 19.00

Liga regionala

Final Four – Dubrovnik

Vineri,18 martie

Semifinale

Jug Dubrovnik – Mladost Zagreb 13-7 (4-0, 2-3, 4-1, 3- 3)

Primorje – Jadran Carine 10-8 (4-2, 0-2, 3-3, 3-1)

Primorje: Vićan, Burić 1, Cosmin Radu 2, Krapić, Peroš, Vukičević, Muslim 3, Petrović, Dedović 2, Ećenike 2, Šetka, Bošković, Jelovina, Buljubašić.

Jadran Carine: Kandić (devet odbrana), Ukropina 1, Popadić 2, Kovačić, Vidović 4, Moskov, Banićević, Porobić, Radović, Ranđić 1, Petrovski, Pješivac, Popović, Spaić.

Superioritati numerice: Primorje 8 (5) si Jadran Carine 5 (1).

Penalty-uri: Jadran Carine 2 (2).

Sambata 19 martie

ora 20.00 Finala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.