Federatia Franceza de Natatie (FFN) a anuntat numirea tehnicianului formatiei croate Jug Dubrovnik, Vjekoslav Kobescak, in functia de antrenor secund al nationalei masculine a Frantei. El va colabora cu antrenorul principal Florian BRUZZO dar isi va pastra functia de care o are in prezent la clubul din Croatia. Kobescak a renuntat insa la banca tehnica a nationalei de juniori a Croatiei.

Ca antrenor Vjeko Kobescak a castigat 5 titluri nationale, cu Jug Dubrovnik, inclusiv Liga Campionilor in 2016. A fost, de asemenea, secundul lui Ratko Rudic la Jocurile Olimpice de la Londra, in 2012, cand Croatia a castigat medalia de aur. Ca jucator a castigat argintul olimpic la Atlanta ’96.

„Sosirea acestui antrenor de înaltă calitate este o veste excelentă pentru poloul pe apă francez și demonstrează ambiția Federației Franceze în această disciplină. Nu există nicio îndoială in ceea ce priveste colaborarea dintre Florian Bruzzo și Vjekoslav Kobescak, care va crea o dinamică puternică în jurul acestui colectiv în vederea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024”, se arata în comunicatul de presă al FFN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.