Săptămâna trecută, Federația Română de Polo ar fi trebuit sa ia o decizie in ceea ce privește continuarea sau încheierea sezonului competițional 2019/20. Forul a transmis în schimb un comunicat către cluburile angrenate în Superliga Națională în care a anunțat că a prelungit a termenul în care acestea își pot clarifica oficial poziția.

FR Polo a decis ca pe data de 28 mai 2020 să sedesfășoare, prin intermediul unei videoconferințe, o întâlnire cu reprezentanții cluburilor în care se va discuta reluarea antrenamentelor în condițiile prevăzute de lege și oprirea sau continuarea/reluarea ediției 2019/20 a Superligii Naționale.

Tot săptămâna trecută, preşedintele federaţiei, Călin Găvruş, a afirmat însă într-un interviu acordat agenției de știri AGERPRES, că este posibil ca abia în toamnă să se reia competiţiile.

La întreruperea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, mai era de disputat o etapă dublă din faza a doua a Superligii. In clasament, campioana CSA Steaua ocupa primul loc, urmată la 12 puncte de vicecampioana CSM Oradea (care avea două meciuri mai puțin disputate) şi la 16 de Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.