Szolnok a fost la conducerea meciului in prima sa jumatate, la pauza mare echipa pregatita de Istvan Kovacs avind un avantaj de trei goluri (5-8).   Cu doar trei oameni pe banca de rezerve, oboseala a inceput sa se resimta in rindul formatiei oaspete in partea a doua a meciului. In sfertul al treilea. Szolnok a ramas si fara Béla Török eliminat cu drept de inlocuire iar pina la finalul reprizei si internationalul sarb Zivko Gocic a acumulat trei eliminari. Eger a profitat din plin de aceasta situatie si a dominat sfertul inscriind nu mai putin de cinci goluri (10-8). Meciul a fost decis la începutul celei de a patra reprize, mai exact din momentul in care Vörös (Szolnok) a fost eliminat pentru 4 minute, dupa un clinci cu Bedo Krisztián in care a reactionat  brutal. Szolnok a incercat sa reziste in cinci oameni, si chiar a inscris prin Kis Gabor pentru (11-9), dar gazdele au mai marcat de doua ori pe parcursul celor patru minute de superioritate (13-9). Norbert Hosnyánszky a mai adus un pic de speranta pentru formatia oaspete dupa o dubla care a redus la două goluri diferenta de pe tabela de marcaj (13-11 ), dar Harai Balázs a mai punctat o data pentru Eger, cu două minute și jumătate înainte fluierul final. In timpul ramas, Szolnok a ramas si fara Aleksic, care a adunat trei eliminari, si mai târziu, a iesit din apa si Hosnyánszky, tot cu trei eliminari, astfel ca pe banca de rezerve a mai ramas doar al doilea portar al echipei, Levai Marton.

Eger – Szolnok 14-11 (3-4, 2-4, 5-0, 4-3) 

Eger: Peter Biros 3, Harai Balazs 3. Batori Bence 2, Kovacs Gabor 2, Kevin Graham 2, Salamon Ferenc 1, Gor Nagy Miklos 1.

Szolnok: Hosnyanszky Norbert 4, Torok Bela 3, Kis Gabor 2, Jansik David 1, Zivko Gocic 1.

Superioritati numerice: Eger 7/17 si Szolnok 7/23

Eliminari cu drept de inlocuire Bedo Krisztian (Eger) si Torok Bela (Szolnok)

In  repriza a 4-a, Voros Viktor (Szolnok) a fost eliminat pentru brutalitate, formatia oaspete jucand 4 minute in inferioritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.