Serbia porneste favorita in finala olimpica in care intalneste detinatoarea titlului, Croatia. Jucatorii lui Dejan Savic au dominat scena poloului international in ultimii ani, de cand au terminat pe locul trei la Jocurile Olimpice de la Londra. castigand 6 din cele 7 evenimente majore la care au participat.

Serbia si Croatia au disputat anul trecut  finala Campionatului Mondial de la Kazan, in care sarbii s-au impus cu 11-4.  Campioana mondiala a jucat impotriva Croatiei si la Campionatul European care a avut loc in acest an. in luna ianuarie, la Belgrad. Serbia s-a impus in primul meci din grupa B, cu 13 la 6.

De la Jocurile Olimpice de la Londra, Serbia a cucerit de 4 ori consecutiv Liga Mondiala (2013, 2014, 2015 si 2016) si a castigat o Cupa Mondiala in 2014.

Jucatorii lui Dejan Savic au devenit campioni europeni de doua ori  (2014 si 2016) singura medalie care le lipseste din colectie si cea pe care si-o doresc cel mai mult  fiind cea pentru care vor lupta in aceasta seara: Aurul olimpic.

Meciul Serbia – Croatia va incepe la ora locala 17.50, ora 23.50 (ora Romaniei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.