O parte din membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Polo si-au prezentat astazi demisiile din funcţii in sedinta care a avut loc in aceasta dimineata la piscina „Tolea Grintescu” (fosta Floreasca) din Capitala.  Conform unor surse apropiate federatiei acestia sunt vicepresedintele Cristian David, Cornel Rusu, Dorin Rosca si Alin Giurgiu.

Unul dintre  punctele de discutie pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Biroului  federal ar fi trebuit sa fie  stabilirea datei unei Adunării Generale pentru alegerea noului presedinte al forului. Postul a devenit vacant in urma decesului presedintelui  Anatolie Grintescu, care se afla în fruntea polo-ului românesc din 2009. 

In urma demisiilor celor patru membrii lucrurile au luat insa o alta turnura si nu s-a mai luat nicio hotarire.

In Biroul Federal au ramas in acest moment patru din cei noua membrii: vice-presedintele Florin Nita, secretarul general Cristian Iordache, antrenorul federal Virgil Plesca si Mihai Ragea.  Conform statutului federatiei, Biroul federal isi poate continua activitatea in cazul descompletarii, fiind dizolvat numai in situatia in care ar fi ramas mai putin de o treime, caz in care s-ar fi convocat o Adunare Generala de alegeri si pentru Biroul Federal. Totusi alegeri pentru Biroul federal pot avea loc in cazul in care doua treimi din cluburile afiliate vor solicita acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.