Sarbul Dejan Stanojevic va fi noul antrenor al reprezentativei Georgiei. Acesta il inlocuieste pe banca tehnica pe Revaz Chomakhidze. Stanojevic a semnat un contract pe o perioada de trei ani (pana in 2024), obiectivul fiind calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Stanojevic va fi totodata antrenorul echipei de club, Dinamo Tbilisi, formatie care a evolueaza in Champions League fiind detinatoare de wildcard.

Dejan Stanojevic, a antrenat nationala Romaniei in perioada 2014- 2018. In ultimii doi ani el a fost selectionerul nationalei Kazakhstanului.

Georgia incepe in aceasta saptamana pregatirile pentru turneul preolimpic de la Rotterdam, care va avea loc in luna februarie. Georgia va evolua in grupa A, alaturi de Grecia, Muntenegru, Brazilia, Canada și Turcia.

La turneul preolimpic de la Rotterdam va participa si România. Nationala noastra a fost repartizata în Grupa B, alături de Croaţia, Olanda, Rusia, Germania şi Franța.

Nemanja Knezevic antrenorul Kazakhs

tanului

Federatia din Kazahstan a decis ca in locul lui Stanojevic pe banca tehnica sa revina Nemanja Knezevic. Cu tehnicianul sarb, Kazakhstan a castigat medalia de aur ka Jocurile Asiatice din 2018.

Kazakhstan va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here